Türkiye Çevre Haftası Kapsamında İl Müdürlüğümüzde "Nasıl Bir Deniz Hayal Edersiniz" Konulu Resim Yarışması Ödül Töreni Düzenlenmiştir.

Yayın Tarihi : 13/06/2023

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 8 Haziran 2023 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Bartın Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. Handan UCUN ÖZEL'in ve İl Müdürümüz Sayın Mehmet ÖZDEMİR'in katılım sağladığı toplantıda Bartın Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Dr. Ercan BERBERLER tarafından "Temiz Deniz Temiz Dünya İçin İklim Dengesini Sürdürmek" konulu sunum gerçekleştirilmiştir. Ayrıca İlimiz Merkez ve İlçelerindeki ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen "Temiz Bir Dünya İçin Denizlerimizi Temiz Tutalım" temalı "Nasıl Bir Deniz Hayal Edersiniz?" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir. Ödül alan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Dereceye giren öğrenciler:

1. Şeymanur BİRGÖZ (Akçalı İlkokulu)

2. Zeren Erva GÖKDERE (İnönü İlkokulu)

3. Eymen Yekta TAŞKIN (Ağdacı İlkokulu)

Mansiyon: Semih Uras GÖKDERE (İnönü İlkokulu)

Mansiyon: Zehra GÖKÇE (Ağdacı İlkokulu)

Mansiyon: Esma ÇAPKAN (Kozcağız İlkokulu)