Rektör Uzun, Vali Hacıbektaşoğlu ile Vali Yavuz’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 25/09/2023
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ziyaret etti.

Bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarla birlikte kamu-üniversite iş birliği kapsamında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, ortak yapılabilecek çalışmalardan bahsedildi. BARÜ’nün ihtisaslaşma çalışmaları başta olmak üzere vizyon projeleri hakkında bilgi veren Rektör Uzun, üniversitenin tüm bileşenleriyle “Milli Teknoloji Hamlesi”ne ve ülke olarak konulan hedeflere katkılar sunmak için büyük gayret gösterildiğinin altını çizdi.

Rektör Uzun, Türkiye’nin 100. yılında 6’ncısı gerçekleştirilecek BARÜ Ar-Ge Proje Pazarı ile hedeflerinin milli teknoloji meşalesini en yükseğe taşımak olduğunu da kaydederek “Bartın Üniversitesi olarak bulunduğumuz bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına değer katmak için büyük gayret göstermekteyiz. Tüm bileşenlerimizle birlikte çıktığımız gelecek yolculuğunda oldukça verimli çalışmalar ortaya koymaya devam ediyoruz. Kazanımlarımızı ve heyecanımızı ülke geneline yaymak için düzenlediğimiz Ar-Ge Proje Pazarı ile de ‘Tam bağımsız, güçlü Türkiye’ vizyonuna katkı sunuyoruz. Bu düşüncelerle yakın ilgileri ve motivasyonumuzu artıran temennileri için Zonguldak Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu ile Karabük Valimiz Mustafa Yavuz’a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.