İGİAD’dan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 26/09/2023
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

BARÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Karahan ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin Akça, Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yazıcı ve iş insanı Ahmet Akgün yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, üniversite-sanayi iş birliğinin bütün üretim alanlarında yaygınlaştırılması gerektiği ve birçok alanda ortak çalışmalar yapılabileceğinin altını çizdi.

Rektör Uzun, üniversitenin bölgesel kalkınma temelli çalışmalarından bahsederek “Bartın Üniversitesinin bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda tüm bileşenlerimizle iş birliği ve güç birliği içerisinde yarınlarımıza değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

BARÜ’nün Cumhuriyetin 100. yılında 6’ncısını gerçekleştireceği Ar-Ge Proje Pazarı hakkında da bilgi veren Rektör Uzun, İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan ve beraberindekilere yakın ilgileri için teşekkür etti.

Karahan ise 2003 yılında İstanbul’da kurulan İGİAD’ın iş ahlakının yaygınlaşması, ahlaklı girişimciliğin teşvik edilmesi amacıyla faaliyetlerde bulunduğunu aktararak gösterdiği ilgiden dolayı Rektör Uzun’a teşekkürlerini iletti.