BARÜ Doğa Sporları Kulübü 100. yıla özel kano gösterisi gerçekleştirdi

Yayın Tarihi : 27/10/2023

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Doğa Sporları Kulübü tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında Amasra’da kano geçişi gösterisi düzenlendi.

Batı Karadeniz Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve Bartın Kano Spor Kulübü iş birliğiyle organize edilen etkinlikte Bahriyeliler helikopter, tekne ve bot gösterisi gerçekleştirirken BARÜ’lü sporcular ise Cumhuriyetin 100. yıl dönümü anısına kürek çektiler. Türk bayraklarının yer aldığı kanolarla geçiş gösterisi yapan BARÜ Doğa Sporları Kulübü, gösterileriyle büyük beğeni topladı.

BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serdar Ceyhun koordinatörlüğünde bir araya gelerek Cumhuriyetin 100. yaşına özel gösteriyi gerçekleştiren Kano ekibinde; Dr. Öğr. Üyesi Sevim Handan Yılmaz, Orhan Sasa, Erkan Soydeğer, Çiğdem Duygu Sarkun, Armağan Fırıncı, Mustafa Taş, Merve Çetin, İpek Beşli, Enis Özdağ ve Onur Ergöktaş yer aldı.

Vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle takip edilen gösterilere Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Demirhan ve il protokolüyle birlikte akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.