SHMYO öğrencilerine ‘Hastane-Yüksekokul Uyum Eğitimi’ verildi

Yayın Tarihi : 20/02/2020
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) mesleki uygulama dersi alan öğrencilere yönelik ‘Hastane-Yüksekokul Uyum Eğitimi’ gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı ve Evde Hasta Bakımı öğrencilerine bilgiler verildi.

Bartın Devlet Hastanesi’nden Eğitim Hemşiresi Gülşah Engin ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Semra Özdemir tarafından verilen eğitimlerde el yıkama, tıbbi atık kontrolü, enfeksiyon zinciri ve uygulamada uyulması gereken kurallar aktarıldı.

‘Hastane-Yüksekokul Uyum Eğitimi’nde ayrıca Öğr. Gör. Yasemin Şahin Yıldız ve Öğr. Gör. Elif Yatgın tarafından da mesleki uygulamalı derslerin esasları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Soru ve cevapların alınmasının ardından son bulan eğitimlerde, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elçin S. Kasapoğlu tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri verildi.