BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Rektör Uzun’dan TSO’ya Tebrik Ziyareti

Yayın Tarihi : 16/04/2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı görevine yeniden seçilen Halil Balık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun beraberinde Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile birlikte 13 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonrasında Bartın TSO Başkanlığına seçilen Halil Balık ve Meclis üyelerini tebrik etti.

Rektör Uzun yeni dönemin Bartın’a hayırlı olmasını dileyerek Üniversite-Kamu-Sanayi arasındaki işbirliğine vurgu yaptı.

Rektör Uzun, “Yaşadığımız bölgeye değer katmak istiyorsak işbirliklerine önem vermeliyiz. Bu işbirliğinin en güzel örneklerinden birini düzenlemiş olduğumuz “Bartın Üniversitesi II. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde görüyoruz. Kamu ve sanayinin destekleri ile düzenlediğimiz bu etkinliğin çıktılarının bölgemize değer katacağına inanıyorum.” dedi.

Ziyarette gelecekte yapılması planlanan işbirliklerine de değinen Rektör Uzun, Bartın Üniversitesi ve TSO ortaklığından kurulacak bir teknokentin ülkemizin teknoloji atağına katkı sunmasının yanı sıra bölgesel gelişmişliği de arttıracağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balık, Bartın TSO olarak Bartın Üniversitesi ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

SON Haberler

  • BARÜ’nün projesiyle alzaymır hastalığının tedavisinde yeni yöntemler denenecek

  • BARÜ ‘Eğiticilerin Eğitimi’ programıyla akademisyenlerin mesleki gelişimine katkı sunuyor

  • BARÜ’den öğrencilere otogarda sıcak karşılama

  • Bartın Adalet Komisyonu Başkanı Dursun, Rektör Akkaya’yı ziyaret etti

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Özölçer, Rektör Akkaya’yı ziyaret etti

  • BARÜ’ye Türk Kızılaydan anlamlı madalya

  • BARÜ’de farklı boyutlarıyla şehir ve lojistik konuşuldu

  • Bartın’ı gururlandıran sporculardan Rektör Akkaya’ya ziyaret

  • BARÜ “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri”nde ikincilik ödülü aldı

  • BARÜ’nün öğrenci projesine Avrupa Birliği’nden destek