Akıllı Sistemler Dergisi (Journal of Smart Systems) yayın hayatına başladı

Yayın Tarihi : 14/07/2022
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi bünyesinde üniversitemizin ihtisaslaşma alanı olan “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları”  kapsamında kurulan “Akıllı Sistemler Dergisi (Journal of Smart Systems)” yayın hayatına başladı.

Derginin Baş Editörlüğü’nü BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Editörlüklerini ise Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak Ceyhan yapıyor.

Akıllı Sistemler Dergisi kör hakemli, açık erişimli ve ücretsiz olarak akıllı sistemler ve ilişkili diğer alanlarda yapılan Türkçe ve İngilizce ulusal ve uluslararası çalışmaları literatüre kazandırmayı amaçlıyor.

Yılda iki sayı yayınlanacak uluslararası hakemli dergi için yayın kabulü https://dergipark.org.tr/tr/pub/joss adresinden başladı.