Sözleşmeli Personel Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2022-02)

Yayın Tarihi : 08/08/2022
Üniversitemiz tarafından 24 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen 16 adet sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvuruların ön değerlendirme sonuçları ilan kodları itibarıyla aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişime açılmıştır.

Varsa sıralama sonuçlarına itiraz eden adayların dilekçelerini kanıtlayıcı belgeleri ile birlikte yazılı olarak Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şube Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri veya dilekçelerini personel@bartin.edu.tr adresine PDF ortamında en geç 15 Ağustos 2022 tarihi mesai bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süreye kadar ulaşmayan veya T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Nihai değerlendirme sonuçları 19 Ağustos 2022 günü ilan edilecek ve kazanan adayların teslim etmeleri gereken belgeler ile diğer hususlar ayrıntılı olarak duyurulacaktır.

Bu duyuru tebligat mahiyetindedir, adaylara ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI:

-2022-1 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (ÇEKO) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-2 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Büro Personeli (İşletme, İktisat, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-3 ilan kodlu 5 (beş) kişilik Destek Personeli (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-4 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Destek Personeli (Kadın) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

-2022-5 ilan kodlu 2 (iki) kişilik Destek Personeli (Şoför) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-6 ilan kodlu 4 (dört) kişilik Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-7 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Mühendis (Gıda Mühendisi) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

-2022-8 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Teknisyen (Elektrik) alımı ön değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYINIZ.

*Listeler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde kişisel verilerin korunması ilkesine uygun olarak adayların kimlik numaraları ve ad-soyad bilgileri maskeleme yöntemiyle ilan edilmiştir.
**Puan eşitliği olan adaylarda mezuniyet tarihi önce olana öncelik verilmiştir.

SON Duyurular