Sözleşmeli Personel Alım İlanı (2024-03)

Yayın Tarihi : 14/02/2024
Üniversitemiz birimlerine 1 (bir) Büro Personeli pozisyonunda sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

İlana son başvuru tarihi 28 Şubat 2024 mesai bitimidir.

Adaylar başvurularını şahsen yapabileceği gibi posta yoluyla da gerçekleştirebilecektir. Posta yolu ile başvuracak adaylar evraklarını "Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Kutlubey Yerleşkesi Rektörlük Binası 1. Kat Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şubesi Müdürlüğü 74100 Merkez/BARTIN"  adresine göndermelidir. Postada yaşanacak gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

İlan edilen pozisyonlara ve diğer şartlara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sözleşmeli personel kadrolarına başvuran adaylara başvuru sürecinde rehberlik yapması amacıyla hazırlanan "Bartın Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Kılavuzu" için TIKLAYINIZ.

Sözleşmeli Personel Başvuru Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Başvuru süreciyle ilgili bilgi almak isteyen adaylar, 0 378 501 10 00 (5018,5024,5033) numaralı telefon numaralarından, personel@bartin.edu.tr adresinden veya Whatsapp iletişim hattında yardım alabilirler.

SON Duyurular