BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

İdari Personel Naklen Tayin Nihai Değerlendirme Sonuçları (2024)

Yayın Tarihi : 19/02/2024
Değerli İdari Personelimiz;
"Bartın Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi" çerçevesinde yapılan itiraz başvurularının değerlendirilmesi sonucunda oluşan 2024 yılı mazerete dayalı/mazeret dışı naklen tayin başvuru nihai değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantı adreslerinden erişime açılmıştır.


7 Şubat 2024 tarih ve 2024/03-14 sayılı Üniversite Yönetim Kurulu Kararı gereğince; Üniversitemiz birimlerinin devam eden idari personel ihtiyacı ve Üniversitemizde görevli tüm yöneticilerin görüşleri de dikkate alınmak suretiyle, "Bartın Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi” çerçevesinde 2024 yılında mazerete dayalı naklen tayin hakkı verilecek personel sayısı 6 (altı) olarak belirlenmiştir.

-2024 yılı mazerete dayalı naklen tayin başvurularını değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

(*Puan eşitliği olan kişilerde ilgili Yönergenin 9 uncu maddesinin 5 inci fıkrasında yer alan; "Puan eşitliklerinde, sırasıyla üniversitede geçen hizmet süresine, diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçen hizmet süresine, eş durumu mazeret puanına, sağlık durumu mazeret puanına ve eğitim mazereti puanına öncelik verilir." hükmüne göre işlem yapılmıştır.)
 
-2024 yılı mazeret dışı naklen tayin başvurularını değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
*Hizmet süresi eşitliği olan kişilerde ilgili Yönergenin 14 üncü maddesinin 5 inci fıkrasında yer alan; "Mazeret dışı tayin hakkına müracaat eden personelin Üniversitede geçen hizmet sürelerinin eşit olması halinde, sırasıyla varsa diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçen hizmet süresine, üst öğrenim seviyesine ve mezuniyet not ortalamasına göre tespit edilir." hükmüne göre işlem yapılmıştır. 

**Bartın Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi'nin 14/2 maddesi uyarınca mazeret dışı naklen tayin kontenjanı 1 (bir) olarak belirlenmiştir.

İlgili yönerge uyarınca kontenjan kadar sıralamaya giren personele, 20 Şubat 2024 tarihinden itibaren 3 (üç) ay süre ile muvafakat izni verilmiştir. Birinci 3 (üç) aylık sürede başka kuruma naklen tayin hakkını kullanamayan veya vazgeçen personelin yerine, sıradaki personele 2 (iki) ay süre ile naklen tayin için muvafakat verilecektir. Belirtilen sürede naklen tayin hakkını kullanamayan veya vazgeçen personelin yerine sıradaki personele bir sonraki yılın yeni başvuru süresini aşmamak kaydıyla naklen tayin için 2 (iki) ay süre ile muvafakat hakkı verilecektir.

Ayrıca, belirtilen sürelerde naklen tayin hakkının kullanabilmesi için ilgili sürede atama işleminin diğer kamu idarelerince tamamlanmış ve buna dair atama onayının Üniversitemize ulaşmış olması şarttır.

Aksi durumlarda muvafakat verilen kurumlara bilgi verilerek naklen tayin hakkı iptal edilecektir.

İlgililere duyurulur.

SON Duyurular