BÜ’ye Yeni Genel Sekreter Yardimcisi

Yayın Tarihi : 29/01/2012

Bartin Üniversitesi Genel Sekreter Yardimciligina Erturan Asilogullari atandi. 1963 yilinda Yozgat'in Yerköy ilçesinde dünyaya gelen Asilogullari; ilk, orta ve lise egitimini Yerköy'de tamamladi. 1981 yilinda Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dogu Dilleri ve Edebiyatlari Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetten sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bagli Van Kiz Yetistirme Yurdunda ögretmen olarak görev yapti. Ankara Atatürk Çocuk Yuvasinda ögretmenlige devam ederken geçici görev ile 20, 21 ve 22. dönemlerde TBMM'de danisman olarak görev yapti. 2005 yilinda Igdir Sosyal Hizmetler Il Müdürü olarak idarecilik görevine basladi. Daha sonra Giresun ve Bolu'da il müdürlügü görevini sürdürdü. SHÇEK bünyesinde çalistigi dönemlerde görev yaptigi illerde 3 zihinsel özürlüler rehabilitasyon merkezi, 1 çocuk yuvasi, 1 kadin konukevi, 1 huzurevi, 2 çocukevi ve sosyal rehabilitasyon merkezini açarak kadin, yasli, özürlü ve çocuklara hizmet sundu. 2012 yilinda Bartin Üniversitesinde Genel Sekreter Yardimcisi olarak göreve baslayan Asilogulari, evli ve iki çocuk babasi.