BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinde Zakkum’dan Muhtesem Konser

Yayın Tarihi : 08/05/2015

Bartin Üniversitesi Bahar Senlikleri üçüncü günü muhtesem bir konserle tamamlandi. Üniversitenin Agdaci Kampüsünde gerçeklestirilen konserde, binlerce ögrenci son günlerin basarili alternatif rock gruplarindan Zakkum ile bir araya geldi. Konsere “Gidiyorum, Yolcu Et” adli sarkisiyla baslayan ve “Ben Ne Yanginlar Gördüm”, “Ahtapotlar”, “Anason” gibi sevilen sarkilarini seslendiren Zakkum grubuna binlerce hayrani eslik etti. Sahne isiklarinin yaninda izleyicilerin telefonlarindan yansiyan isiklarin da renklendirdigi gecede, Zakkum iki saat boyunca sahnede kaldi.

Özgecan Aslan Için Söyledi

Zakkum grubu, Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen Özgecan Aslan için de sarki söyledi. Grubun solisti Yusuf Demirkol’un sarkidan önce “Bu parçayi kaybettigimiz çocuklara, Özgecan Aslan’a söylüyorum.” demesi izleyiciler tarafindan dakikalarca alkislandi. Daha sonra “Gökyüzünde” adli parçasini seslendiren Zakkum grubuna binlerce kisi eslik etti.

Konser sonunda Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Yusuf Demirkol’a çiçek takdim ederek tesekkür etti.

Gündüz de Dolu Dolu Geçti

Bartin Üniversitesi Bahar Senliklerinin gündüz etkinlikleri de yogun katilimla gerçeklesti. Paramotorla uçan Avni Uzun’un gökyüzünde Bartin Üniversitesi bayragini açmasi büyük begeni topladi. Ayrica “Yetenek Sizsiniz” televizyon yarismasinda yari finale kalan Bartin Üniversitesi Beden Egitimi Spor Yüksekokulu ögrencilerinin tekvando gösterisi alkis aldi. Müzik Kulübü ögrencilerinin performansi da ögrencilere keyifli anlar yasatti.