BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinde Irem Derici Costu, Ögrencileri Costurdu

Yayın Tarihi : 11/05/2015

Bartin Üniversitesi Bahar Senlikleri kapsaminda ünlü pop müzigi sanatçisi Irem Derici, üniversiteli gençlerle bulustu. Bartin Üniversitesi Agdaci kampüsündeki konserde Irem Derici, söyledigi sarkilarla kendisini izlemeye gelen binlerce ögrencilere unutulmaz bir gece yasatti. Dijital platformlarda en çok dinlenen sarkici olan Irem Derici’nin, sahnede kaldigi sürede “Kalbimin Tek Sahibine”, “Sevgi Olsun Tastan Olsun”, “Zorun Ne Sevgilim?”, “Bir miyiz?”, “Düsler Ülkesinin Gelgit Akillisi” gibi seslendirdigi parçalara ögrenciler de tek bir agizdan eslik etti.

Sahne performansiyla da büyük begeni toplayan Irem Derici’nin, parçasini seslendirdigi sirada davul çalmasi izleyenler tarafindan coskuyla karsilandi. Daha konserin basinda eline mendili alip topuklu ayakkabilarini atan basarili sanatçi, “Ziplamayana ekmek yok!” diyerek binlerce kisiyi ziplatti.

Ilk Defa Bartin Üniversitesinde Seslendirdi

Irem Derici, kendisini izlemeye gelen binlerce ögrenci karsisinda saskinligini da gizleyemedi. Sik sik Bartin Üniversitesinden övgü dolu sözlerle bahseden Irem Derici, “Ilk defa burada söyleyecegim, haberiniz olsun.” diyerek çikacak albümünden “Seni Çok Seviyorum” adli parçayi seslendirdi.

Yaklasik iki saat süren konser, Irem Derici’nin Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a tesekkürlerini sunmasinin ardindan son buldu.