BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesinden Ögretmenim Senligi

Yayın Tarihi : 27/05/2015

Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi ilk mezunlarini veriyor. Sinif Ögretmenligi Bölümü, Fen Bilgisi Ögretmenligi Bölümü, Sosyal Bilgiler Ögretmenligi Bölümü ve Ilkögretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ögretmenligi Bölümünden 105 ögrenci diplomalarini alacak. Bu yil mezun olacak ögretmen adaylari için düzenlenen “Ögretmenim Senligi”nde konusan Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, 4 yil önce ilk ögrencilerini almanin mutlulugunu tattiklarini belirterek, simdi onlari mezun etmenin heyecanini yasadiklarini söyledi. Günes, fakülte olarak en iyi ögretmenleri yetistirmek için yola çiktiklarini kaydederek, “Iyi bir egitici kadro olusturmak için çabaladik. Hocalarimizin en iyi ögretimi vermeleri için birçok çalisma gerçeklestirdik. Simdi ilk mezunlarimizi vererek genç arkadaslarimizdan iyi bir ögretmen olmalarini, iyi ögrenciler yetistirmelerini istiyoruz.” dedi.

Daha sonra etkinlik Bartin Üniversitesi Türk Halk Müzigi Korosu’nun verdigi konserle devam etti. Müzik Kulübü ögrencilerinin olusturdugu koro, seslendirdigi parçalarla büyük begeni topladi.

Bilim Insanlari Sergisi Açildi

Ögretmenim Senligi kapsaminda “Geçmisten Günümüze Bilim Insanlari” sergisinin açilisi gerçeklestirildi. Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Er danismanliginda Sosyal Bilgiler Egitimi 2. sinif ögrencileri tarafindan hazirlanan sergide, 39 bilim insaninin hayatinin ve çalismalarinin resmedildigi tablolar yer aldi